Millas bulgursalat

4 personer

Ingredienser
8 spsk. olivenolie
1 rødløg
2 fed hvidløg
3 dl bulgur
5 dl kogende vand
1-1,5 hønsekødsbouillonterning
Friske krydderurter, fx persille og basilikum
En halv courgette
En halv agurk
En bakke cherrytomater
1 mango
Et halvt hoved broccoli

Fremgangsmåde
Snit rødløg og hvidløg fint og svits dem i olien sammen med bulguren i 3 minutter ved medium til høj varme. Tilsæt kogende vand og bouillon. Skru ned på lavt blus (Fx 2, hvis max er 9), læg låg på gryden og lad bulguren simre i 20 minutter. Herefter skulle al væsken være optaget og bulguren have en perfekt konsistens. Lad bulguren stå og trække i 15-20 minutter i gryden. Hak krydderurterne og bland i bulguren.
Skær broccolien ud i små mundrette buketter, kom dem i en skål, overhæl dem med kogende vand og lad dem stå sådan i 2-3 minutter. Hæld vandet fra. Snit de øvrige grøntsager, skær fetaen i tern og bland hele herligheden sammen.

Fungerer godt som frokostret i sig selv eller til al slags kød ved middagsbordet.